Nova glasba, nove vaje in nove kombinacije vas bodo naredile še boljše, hitrejše in močnejše. Novi treningi pa pomenijo tudi nove izzive in hitrejšo pot do vaših ciljev.

PINK FIGHTER

Kombinacija kardio vadbe in borilnih veščin ob spremljavi glasne glasbe. Vaje za pravilno tehniko gibanja in udarcev Muay Thai-a ob udarjanju na boksarsko vrečo. Je odlična vadba za izgubo odvečne teže, za zmanjšanje stresa, za učenje tehnike udarcev ter hkrati tudi samoobrambe.

Učinki vadbe: izguba odvečne teže, očvrstitev telesa in osvojitev tehnik samoobrambe

FUNKCIONALNA VADBA

Funkcionalno vadbo sestavljajo vaje za moč, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo. Zaradi raznolikosti vaj za celo telo vam med vadbo nikoli ne bo dolgčas. S treningom povečamo naše telesne sposobnosti in moč celega telesa.
Trening popestrijo razni pripomočki kot so: ročne uteži, elastike, kettblebel uteži, žoge, stepi, vadbeni trakovi...
Vadba je srednje do visoko intenzivna in primerna za vse posameznike, saj je vsako vajo možno prilagoditi posameznikovim sposobnostim.

PUMP IN PUMP MIX

Pump je trening vzdržljivosti in moči. Uporabljajo se palice, uteži in step. Izvajajo se vaje, ki spominjajo na vaje iz fitnes treningov (potiski, počepi, dvigi in upogibi) za glavne mišične skupine.  Zraven že znanih in splošnih učinkov vadb, le ta ugodno vpliva tudi na izboljšanje gostote kostnih tkiv.

Učinki vadbe: zmanjševanje odvečne telesne maščobe, izboljšanje splošne telesne pripravljenosti, moči, izboljšanje gostote kostnega tkiva.

Vadba je primerna za prav vse. Tudi za začetnike.

 

KROŽNI TRENING

Kot že samo ime pove, gre za krožni trening, torej trening po postajah.

Za razliko od klasičnega "cross treninga", cross mix vsebuje še postaje, ki temeljijo na vajah iz pilatesa.

Vsako postajo si posameznik lahko prilagodi glede na svoje zmožnosti.

Vsi ljubitelji visoko intenzivnih treningov se boste na tem treningu pošteno spotili in utrudili svoje mišice, tisti, malo manj natrenirani boste lahko vsako vajo izvajali v lažji različici, vsi začetniki (seveda tudi "veterani"), pa se boste na tej uri naučili pravilnega izvajanja gibov.

Zaradi budnega očesa inštruktorice, ki se posveti prav vsakemu posamezniku, boste izboljšali tehniko gibanja in iz sebe iztisnili maksimum.

HIIT

HIIT je visoko intenzivni intervalni trening. Gre za aerobno vadbo, kjer se različne funkcionalne vaje izvajajo v krajših časovnih intervalih. Med posameznimi intervali sledi počitek, ki predstavlja pripravo na naslednjo vajo.  Cilj vadbe je, da med visoko intenzivnim intervalom dvignemo srčni utrip na 70-80 % maksimalnega srčnega utripa, ki med pavzo pade na 20%.
HIIT izboljša naše aerobne zmogljivosti, vzdržljivost, pozitivno vpliva na odziv inzulina v krvi, na krvni tlak, spodbuja izgubo teže.
Vadba ni namenjena začetnikom in posameznikom, ki okrevajo po poškodbi. Priporoča se bolje pripravljenim posameznikom. 

 

HIIT BREZ POSKOKOV

Vadbo smo razvili v času ONLINE treningov, ko smo bili omejeni s skakanjem v domačem okolju. Trening prav tako kot HIIT s poskoki sestavljajo intervali le, da so ti nekoliko manj intenzivni in ne vključujejo poskokov. Tudi s to vadbo izboljšamo aerobne zmogljivosti, vzdržljivost, koordinacijo in ravnotežje.
Vadba je namenjena tako začetnikom kot tudi nadaljevalcem. Priporoča se tistim vadečim, ki bi radi intenzivnost stopnjevali in napredovali.
V vadbo pogosto vključimo tudi razne pripomočke (ročne uteži, koluti...).

KARDIO MIX

Je kardiovaskularna, ki krepi naše srce, pljuča in srčno-žilni sistem. Vadba izboljšuje našo kondicijo in vzdržljivost. Skozi celoten trening vzdržujemo zmeren srčni utrip. Sestavljajo ga raznolike funkcionalne vaje za celo telo, ki se pogosto izvajajo z lastno težo. Zaradi raznolikosti vam med vadbo nikoli ne bo dolgčas.
Kardio vadba predstavlja tudi odlično orodje za hujšanje in izgubo odvečnih kilogramov. Možno jo je prilagoditi posameznikovim sposobnostim in zato je primerna za vse.

WAKE UP

Jutranja vadba, ki prebudi naše telo in vključuje vaje za moč, ravnotežje, gibljivost, koordinacijo in ravnotežje. Na jutranjem treningu izvajamo vaje za celo telo, pospešimo naš metabolizem in dodamo telesu energijo, ki jo potrebuje čez cel dan. Vaje se izvajajo počasi in s kontrolo. Trening popestrimo z raznimi pripomočki (vadbene elastike, žoge, lažje ročne uteži...). Učimo se pravilne tehnike izvedbe vaj, pravilne drže in povezave z našim telesom. Je primerna za začetnik, kot tudi za nadaljevalce. Predstavlja odlično kombinacijo z višje intenzivni treningi, saj nas nauči, kako začutiti svoje telo in pravilno izvajati vaje.

FIT HRBTENICA

Dejstvo je, da vse več ljudi trpi zaradi težav s hrbtenico, ne glede na starost in spol. Vzroki za to so različni.
Lahko so posledica slabe drže, negibljivosti, šibkosti mišic, posledica neaktivnosti, poškodb, utrujenosti, preobremenjenosti, stresa, ...
Moderen način življenja vodi v prisilne drže, pretirano sedenje, mirovanje, neustrezno prehrano, stres doma in v službi in vsi ti dejavniki vodijo v konstanten porast poškodb hrbtenice.
Za zdravo in stabilno hrbtenico je odgovoren predvsem stabilen trup, tega pa dosežemo tako, da aktiviramo NOTRANJE, GLOBOKE TREBUŠNE MIŠICE, MIŠICE MEDENIČNEGA DNA IN GLOBOKE HRBTENIČNE MIŠICE.
Zakaj izbrati FIT HRBTENICO?
➡️ Ker pri rednem, pravilnem in nadzorovanem izvajanju vaj dosežemo občutne rezultate v kratkem času.
➡️ Ker z redno vadbo vplivamo na povečano gibljivost hrbtenice, stabilizacijo trupa, hrbtenica je bolj funkcionalna, zmanjšajo se pritiski in obremenitve na druge sklepe v telesu in posledično se zmanjšajo bolečine povezane s tem.
➡️ Ker so vaje skrbno načrtovane in se izvajajo pod budnim očesom inštruktorja, kateri lahko intenzivnost vadbe spreminja in prilagaja sproti.
➡️ Poteka ob umirjeni in tihi glasbi, ki omogoča vadečim, da so kljub umirjenosti sposobni nadzorovanega gibanja in zavedanja telesa.
➡️ Ker je primerna za vse ne glede na starost in spol.
➡️ Ker je NEGOVANA, AKTIVNA IN FUNKCIONALNA hrbtenica naše največje bogastvo, ki izboljšuje kakovost življenja.

PILATES

Pilates je vsem dobro poznana vadba. Ta vadba odlično vpliva na lepo oblikovane mišice, izboljšano ravnotežje, lepšo držo, močnejši trup, boljšo stabilizacijo in izboljšanje tehnike gibanja.

Na tej uri uporabljamo pripomočke, ter s tem vadbo naredimo še malenkost bolj intenzivno.

Ker treniramo mišice, ki jih na visoko intenzivnih treningih pogosto zanemarjamo, redno obiskovanje pilatesa in podobnih vadb izboljša željene rezultate, kar pa pomeni hitrejši in boljši napredek. Definicija dobre vadbe ni vedno odvisna od količine pretočenega znoja.

Primerna je za vse, ki želite izboljšati svojo stabilizacijo, držo, ravnotežje, ter seveda oblikovati lepe, dolge mišice in privlačen trebušček.

JOGA PILATES

Vadbo začnemo  bolj intenzivno z vajami pilatesa, osredotočanje predvsem na vajah za središče (trebuh,zadnjica,spodnji del hrbta) ob nekoliko bolj intenzivni in živahni glasbi.

Drugi del vadbe začnemo s pranayamo(tehniko dihanja s katero aktiviramo energijske centre) in nadaljujemo z yogo, predvsem pozdravi soncu in posamezne asane za povečanje fleksibilnosti in ravnotežja, v drugem delu je glasba bolj tradicionalna, nekoliko bolj umirjena, s tem lahko več fokusa posvetimo sebi in občutenju lastnega telesa. Ves čas vadbe povezujemo dihanje z izvedbo giba in s tem ustvarjamo psihofizično ravnovesje.

Vadba je primena za vse, lahko jo izvedemo z več ali manj aktivacije posameznih mišic.