Izoblikuj svoje telo, naredi nekaj dobrega za svoje zdravje in postani najboljša verzija sebe z našo pomočjo.

PRIJAVA NA TRENING

Zavedamo se, da je težko začeti in hkrati vztrajati. Pri nas ti nudimo 100% motivacijo, prilagojene in kvalitetne treninge in 100% spodbudo, da ne obupaš.

MNENJA ZADOVOLJNIH STRANK

. . . . . . .

 • Karmen, 43 let

  PYA cener priporočam vsakemu, saj se odvijajo kvalitetne in raznolike zvrsti vadb, kjer vsak najde nekaj sebi primernega glede na želje in potrebe. Osebno sem navdušena nad vadbami pri Sabini, ki je velik motivator in ki v veliki meri teži h kvalitetni izvedbi vaj, ki jih ima pod nadzorom pri vsakem posamezniku. PYA center ocenjujem zelo visoko na lestvici v primerjavi z drugimi centri.

 • Larisa, 28 let

  Obisk Pya vadbenega centra mi predstavlja sprostitev in pa odklop po napornem dnevu. Všeč mi je, da so tukaj vsi tako prijazni in polni pozitivne energije, ki se kaže že preko vedno nasmejanih zaposlenih na recepciji. Nato so tukaj odlično športno usposobljeni in zelo motivirani trenerji, ki dajo vse od sebe in poskrbijo, da enako storimo tudi mi. Švicamo kot nori, zdi se, da gremo pogosto preko svojih zmožnosti in se imamo ob enem super. Ni boljšega občutka kot prijetne utrujenosti po treningu, ko veš, da si spet naredil nekaj dobrega za sebe. Sama sicer v preteklosti nisem bila ravno športni tip in mi je šport predstavljal nujno zlo. Če ne bi odkrila Pye in super skupinskih vadb, še posebej Pink Fighterja, bi verjetno še danes ostalo tako. 😜
   

 • Silva, 41 let

  V Pya center prihajam že četrto leto. Zakaj? Ker uživam, nekaj naredim za svoje telo, kar ob raznoliki ponudbi vadb in pomoči super inštruktorjev sploh ni težko. Trening ni več obveza ampak užitek.

 • Iva, 23 let

  PYA center mi je všeč predvsem zato, ker je manjši center, kjer se vsi poznamo, smo med seboj prijatelji. Vsakič, ko stopim skozi vrata imam občutek, da se me vsi razveselijo, prvo receptorka, potem sovadeče, kot pika na i pa trenerji. Celotna skupnost, ki se je ustvarila na PYA je tako velika motivacija, da te vleče vsakič znova prit in ti ne dovoli obupat. Vadbe so raznolike, lahko si izbereš pač kar ti ustreza. Na seznamu so vse od najbolj mirnih, pa do najbolj divjih. Osebno hodim na PinkFighter, ki je super priložnost za zabavno, sproščujočo rekreacijo, kjer odvržeš stres, hkrati pa pridobiš na kondiciji in si izoblikuješ telo.

 • Maja, 25 let

  Pya je vadbeni center, ki ga odlikujejo predvsem strokovno podkovani vadbeni instruktorji po drugi strani pa se ponaša z zelo pestrim urnikom vadb. Tako lahko na enem mestu po dostopni ceni krepis telo in duha. Bodisi je tvoj cilj popolna preobrazba telesa, pridobitev misicne mase, bodisi pa le sprostitev po napornem delovnem dnevu je PYA kraj, kamor se vedno z veseljem vrnes.

 • Mirjam, 22 let

  PYA je postala del mojega življenja. Tam se sprostim, odmislim probleme in delam kar me veseli-treniram. Treningi so zelo raznoliki in kvalitetni. Prav vsak dan jih lahko obiščem, saj je PYA odprta tudi med vikendi, kar je super! Inštruktorji pa nas s svojo energijo spodbujajo in si prizadevajo za naš napredek ter so zmeraj na voljo za pogovor.