• Sabina Finžgar
  Sabina Finžgar
  FUNKCIONALNA VADBA, PUMP, BURN HIIT, CROSS TRENING
 • Timi Spasojević
  Timi Spasojević
  PINK FIGHTER
 • Dejan Dobršek
  Dejan Dobršek
  PINK FIGHTER
 • Mišel Herić
  Mišel Herić
  FIT CORE
 • Polona Kožuh
  Polona Kožuh
  PILATES, FIT&BALANCE, FIT HRBTENICA
 • Blaženka Bartolić
  Blaženka Bartolić
  JOGA, PILATES, ZDRAVA HRBTENICA
 • Barbara Šnopl
  Barbara Šnopl
  TNZ VADBA, BURN HIIT

Sabina Finžgar

Sem Sabina, inštruktorica skupinskih vadb, po poklicu diplomirana medicinska sestra in mamica malega športnika, zraven katerega mi nikoli ne sme manjkati energije. Sama si dneva brez športa ne znam predstavljati. In ob vseh obveznostih se zvečer sproščam v družbi vadečih v PYA centru in ob enem napolnim baterije za nove podvige. Moja edina želja je, da vadeči na mojih urah pozabijo na vse, se sprostijo, uživajo, varno izvedejo vadbo do konca in uro zapustijo utrujeni, a polni energije in z željo po še...Obvezna oprema vsakega treninga pri meni je NASMEH, s pomočjo katerega je vse lažje.

Timi Spasojević

Prvo športnik, šele nato vse ostalo. Moja športna pot se je začela podobno kot pri vsakemu dijaku, ki se je iskal v različnih športnih panogah. Moje zanimanje so prevzele borilne veščine, zato sem začel trenirat Tajski boks v klubu Legija Maribor. Pod vodstvom kluba sem postal večkratni državni prvak v disciplini K1 in Low Kick, zmagal na svetovnem pokalu…

Ker pa je moje zanimanje po športu bilo preveliko, sem se odločil, da šport postane tudi moja poklicna pot ne le hobi, zato sem se vpisal na Pedagoško fakulteto, smer Športno treniranje. Vso svoje znanje iz področja borilnih veščin in fizične pripravljenosti sem pripravljen deliti z vsemi, ki pokažejo zanimanje in voljo do treningov. Zato se pridružite mojim vadbam in skupaj bomo uresničili vaše željene cilje!

Dejan Dobršek

Ob odraščanju v poplavi kung-fu filmov se je nekako zdelo smiselno, da se kot osnovno šolski otrok vključim v šport skozi borilne veščine. Tako sem v zgodnjih letih začel z veščinami kot Karate, Tae Kwon Do, kasneje še Muay Thai in K1 Kickboxing. Zaradi želje po večji moči in lepšemu telesu, sem v najstniških letih začel obiskovati še fitnes. Kljub nenehnemu udejstvovanju v športu sem se konstantno boril z odvečnimi maščobnimi oblogami zaradi katerih je bila omajana moja samozavest, kar me je privedlo do samoizobraževanja na področju prehrane, zdravega načina življenja, anatomije človeškega telesa itd. Kasneje sem pridobil tudi AFP in ISSA licenco za osebnega trenerja. Leta 2012 sem dosegel najboljšo različico sebe in stopil na oder Maxximum Open Maribor 2012 v kategoriji man physique. Z nasveti in vodenjem z velikim zadovoljstvom pomagam drugim doseči željene rezultate skozi osebna trenerstva in s skupinskimi vadbami kot je Pink Fighter, katere sem tudi so-ustanovitelj. Se vidimo v PYA centru!

Polona Kožuh

Sem ljubiteljica pilatesa in ne mine jutro, da se prebujanje ne začne z vajami pilatesa. S pilatesom se ukvarjam zadnjih 9 let. Začela sem kot vadeča, po opravljeni licenci pri FZS pa sem nadaljevala s poučevanjem pilatesa. Moje tri najljubše zapovedi pri vadbah, ki jim zvesto sledim so: kontrola gibanja, ohranjanje gibljivost in aktivacija mišic jedra. Po izobrazbi sem magistrica managementa, rada delam z ljudmi in dajem velik pomen zdravemu načina življenja. Sem tudi svetovalka promocije zdravja na delovnem mestu. Vsa pridobljena znanja skušam celovito prenesti na moje vadbene ure. Vadeče pri tem ozaveščam o pomembnosti ohranjanja gibljivosti, pravilnega gibanja ter dobrega telesnega kakor tudi duševnega počutja. Pridružite se mi, na mojih urah.

Barbara Šnopl

Sem Barbara Šnopl, študentka Športnega treniranja na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Šport me navdihuje že kar nekaj časa in predstavlja pomemben del mojega življenja. V otroštvu sem se ukvarjala s plesom, kasneje pa sem se usmerila v fitnes vadbo, ki sem jo dopolnjevala z obiski skupinskih vadb. Že v osnovni šoli sem vedela, da si želim postati osebna trenerka in pomagati drugim, da uresničijo svoje sanje, gradijo na svoji samozavesti in izboljšajo svoje zdravje ter počutje. S študijem sem pridobila še več znanja in zanimanja na področju treniranja, rehabilitacije po poškodbi, športne masaže, športne prehrane...

Moj cilj je pomagati drugim, da vzljubijo šport in da gibanje postane del njihovega življenja. Želim si, da šport ljudem ne predstavlja nuje in obveze, ampak sprostitev, druženje in zadovoljstvo.

Skozi treninge se bomo otresli slabe energije, družili, uživali v dobri glasbi in doživljali ter spremljali napredke!

Mišel Herić

 Sem Mišel,diplomirani inštruktor fitnesa FZS-a (Fitnes zveze Slovenije) ter profesionalni tekmovalec mednarodno priznane organizacije body building fitnes zveze IBFF (International Body-building Fitness Federation). Izkušnje na področju fitnesa sem pridobil z večletnim delom v fitnes centrih kot osebni trener, trener skupinske vadbe ( funkcionalna vadba. cross fit,rekreativni boks,...). Kot profesionalni tekmovalec v body-buildingu in fitnesu pristopil sem leta 2017 državnemu prvenstvu Slovenije ter postal državni prvak v kategoriji Mr.Fitnes, z čemer sem si tudi pridobil vabilo v Slovensko reprezentanco. Junija leta 2018 postal sem viceprvak v kategoriji Fitnes Model in 3.mesto v kategoriji Mr.Fitnes tudi na državni ravni.   Talent,inovativnost,izkušnje,profesionalnost pri delu v "fitnes industriji" ter visoko zadovoljstvo vadečih občanov pod mojim okriljem je zaznala tudi lokalna skupnost občine Ruše ter me je vključila v projekt razvoja športnega turizma katerega promoviram skozi skupinske vadbe še danes.  Enostavno obožujem trenirati sebe,druge ljudje in sem zelo vesel ko svoje znanje pravilne vadbe prenašam in delim z ljudmi.

Blaženka Bartolić

Sem Blaženka, inštruktorica aerobike, pilatesa in joge. S petindvajsetimi leti izkušenj in še več na področju telesne vadbe, saj sem se že v osnovni šoli in srednji ukvarjala s plesom, atletiko, košarko. Pred več kot desetimi leti sem se prvič srečala s pilatesom, ki me je s svojo natančnostjo prevzel. S pilatesom ne utrjujemo samo svoje telo, predvsem globoke mišice ob hrbtenici, temveč spoznavamo tudi samega sebe. Kmalu za pilatesom pa sem se srečala z jogo, v katero sem se zaljubila. Priznam, brez nje ne bi zdržala v enem težkem obdobju mojega življenja. Sem tudi ustanoviteljica PYA centra, leta 2012. Pred nekje tremi leti sem smela izkusit, kako je, ko si od hudih bolečin skoraj nepremično priklenjen na posteljo. Kar me je vzpodbudilo do izobraževanj in raziskovanja ter nastala je vadba »zdrava hrbtenica«. Če je vaša želja odpraviti določene bolečine, na prijazen način utrjevati celotno telo in se hkrati odpraviti na pot odkrivanja samega sebe ste vabljeni, da se mi pridružite.